wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

13 Mar

Weekend Husband no more!

Author:lizz

majlis perpisahan Weekend Husband no more!

Weekend Husband no more! 

Yeah! Daddy kini kembali!..Hampir 2 tahun, daddy jadi “weekend husband” coz berulang alik keje KL- UiTM Seri Iskandar. Skang Daddy,Mummy,Uwais dan Qaysara kini kembali hidup bersama..hehe. Udah2 ler tu keje jauh Daddy ..kita tgk rezki yang dekat-dekat ni udah ler,anak-anak  pun selalu rindu daddy..so kita doa pada Allah s.w.t supaya memurahkan rezki dan memberikan keputusan yang baik di atas setiap segala urusan ,pekerjaan dan keputusan yang kita buat..Insyaallah..,so pasni daddy ada kat KL  lagi senang nak berblog ni, daddy boleh tolong banyak lagi coz dah duduk dekat..hehe..ni gambar2 majlis meraikan perpisahan yg dibuat oleh student2 daddy,Mummy ambik kat facebook..sorry yer tak bagi tau..hehe..apapun mummy happy sangat Daddy dah balik dan kekal kat KL ni..rasa ringan sikit menahan kerenah Uwais dan Qaysara ni..Alhamdulillah

 

 

pixel Weekend Husband no more!

2 Responses to “Weekend Husband no more!”

  1. LadyAyu says:

    owh kira PJJ gak la khennnn
    baru best duduk serumah
    1st time tgk ur husband….:))

  2. kak ieda says:

    salam dikk
    waaa seronokkk , akhirnya kembali bertiga ;)


Leave a Reply

Current day month ye@r *