wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

9 Jan

wordless wednesday : Edit gambar photoshop

Author:lizz

Hari ni mood saya macam nak kelaut….sakit tekak…rasa cam ader lori pasir dalam tekak ni..huhu

kiter ilek ilek sambil edit gambar dulu yek…saya guna  photoshop…konon nak buat ala2 Hdr…tapi cam kureng menjadi….

8360718283 4c3d372681 z wordless wednesday : Edit gambar photoshop

 mana ok? gambar kat atas atau kat bawah?

8360686303 ee29bbc666 z wordless wednesday : Edit gambar photoshop

klik dan klik jadi ler gini….

pixel wordless wednesday : Edit gambar photoshop

12 Responses to “wordless wednesday : Edit gambar photoshop”

  1. lieyalatif says:

    pandai lizz edit…ye laa tgk blog pun dah tau pemiliknyer tera bab2 ni heheheeheh….

    lieya ni setakat gune photoscape jek laa hahaahahahaah….

    tgh musim ni lizz….lieya baru baik baik batuk tapi kat opis ni ade yg baru kene sakit tekak n batuk2….lizz makan ubat n vitamin c okeh…n byk minum air…

  2. nens says:

    prefer yg atas tu..nmpk old gittu..
    akak photoshop ni ade yg free x? mcm photoscape..hehe

    kak cepat2 makan strepsil,nnt nk menelan pon seksa..huhu

  3. anne says:

    dua2 pun okay..yg atas tu terang sikit.

  4. tihara says:

    lawa yang atas..yg bawah nampak kusam..cantik yer guna photoshop :)

  5. Kalau ikut mata kakak yg tak berapa pandai menilai ni Leez yg bawah lagi cantik…

  6. niezzareena says:

    kalu terer pshop, ape saje boleh jadik…

  7. Dua² pun nampak ok…
    bestkan kalau tau photoshop ni..macam² boleh buat..

  8. kak ieda says:

    cantik2 .. dua2 cantik
    tapi akak lebih suke 1st pic ..
    lebih naturel !

  9. IntaNBerliaN says:

    alahaiii cantiknya… dahla si adik tu mmg dah cantik!!

    emmm saya suka gambar 1st :-)

  10. norhidana says:

    akak suke yg no 1 tuh… cantik


Leave a Reply

Current day month ye@r *