wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

7 May

WW : Anjer-anjer merajuk lagi

Author:lizz

14126766304 e646213a9c o WW : Anjer anjer merajuk lagi

ololo ayang anjer nih….

rambut dah style saloma…

tetibe merajuk…

sebab Mummy letak nasi kat abang dulu..

berkca matanyer tuh..

13939837460 72db0cfa4a o WW : Anjer anjer merajuk lagi

bila dipujuk sekejap dah ok…

Kiss jek pipi senang pujuk dia…cakap sayang…

14126469495 c8b21c7e4b o WW : Anjer anjer merajuk lagi

lepas tu..

bboleh makan dengan jayanyer…

sayang anak mummy sorang nih….

mmmmuah

pixel WW : Anjer anjer merajuk lagi

23 Responses to “WW : Anjer-anjer merajuk lagi”

  1. Nafira says:

    alolololo.. manja sangattt!!!
    merajuk pon masih nampak kiut!
    hehehe

  2. ietams says:

    Yeyy!! dah dapat jenguk semula ke sini..
    haritu kenapekah times out, nggak buleh dijenguk blog awak..

  3. faizaerina says:

    alololo,,, sayu hati tengok mama dia tak layan dia kot,,, manja sangat… hihihi

  4. lieyalatif says:

    hihihi ye la lizz..rambut style saloma…cute gile koooottttt…

    muncung merajuk tu kemain…dgn bibir merahnyer…comel sgt….

    mujur senang nak pujuk balik….

  5. normi says:

    alolooo pandai merajuk yer dik….

    anak akak si allyssa pun dah pandai merajuk gak… klu merajuk fesen sembam muka ke dinding…hihiii

  6. Zaza_MyMoon says:

    hehehe pandai nya adik sara majok yer..
    nasib baik senang mami nak pujuk

  7. Mummydearie says:

    Baru perasan rambut Sara dah macam Saloma ye… takpa cute apa…

    Wah, ‘cemburu buta’ gak si Sara ni ye… Nasib baik satu lelaki, satu perempuan… Kalau dua-dua perempuan lagilah cemburu buta kan…

    Kalau senang nak pujuk ok lagi Lizz. Buatnya dia nak suruh kita pujuk dengan pergi beli mainan, bawa gi Legoland ke hah itu parahlah sikit :)

  8. dana says:

    ayoooo sampai berkaca… mummy pun saja je tau… alahai nsb senang di pujuk rayu

  9. dfiqa says:

    tomeyyy :D df harap dpt anak comel mcm ni hehehe

  10. okje says:

    Alolo….nak menang aje kalau dah namanya dak pompuan tau…rambut dia dah tk keting sangatkan Lizz

  11. ajumohit says:

    sara ni merajuk pun comel aje hehe

  12. puan kutu says:

    baguslah adik sara senang makan pujuk..manja sgt dia ye tak bley abang lebih.hehe..

    rambut style saloma cute!

  13. nurbijen says:

    Alololo… comel pula buat muka majuk lagu tu…
    Nasib baik jenis mudah makan pujuk :)

  14. Fiza Rahman says:

    Comel. Cantik lah rambut style saloma tu.

  15. ct cheery says:

    aloh,cute..merajuk untuk tarik perhatian mummy dia yeh..comel!

  16. anne says:

    amboi kuat majuk yer die…nasib mami pandai pujuk..

  17. ctfand says:

    comelnye anak akak ni.. merajuk ea..hehe

  18. Mummydearie says:

    Salam Lizz,

    Mana pergi ni hilang lagi?

    Kalau free sambil dok termenung tu silalah join meroyan bersama saya di sini :

    http://mummydearie.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

  19. sal ya says:

    Mmg manja. Hehe…

  20. anies says:

    alololololo tomei nyer dia

  21. IntaNBerliaN says:

    hihii ololooo comel je gayanya


Leave a Reply

Current day month ye@r *