wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

29 Jan

WW Gelagat adik abang makan aiskrim

Author:lizz

Meh-meh nengok budak 2 nh bila makan aikrim…

Time ni kena kongsi aiskrim dah habis…

tu jek yang ader…mamasing masam jek…muka tak nak kongsi..

sabo jek yau..

12190931714 99838f2dbc o WW Gelagat adik abang makan aiskrim

adik tu nengok!

nak makan aiskrim ker nak makan tangan abang…muahaha

12191117066 59565e78c6 o WW Gelagat adik abang makan aiskrim

yang ni lagi satu…

nengok abang tu mata jegil2 kat adik..

konon adik tak leh makan banyak..

12190803503 3819f6dc3c o WW Gelagat adik abang makan aiskrim

dah habis makan aiskri..

makan sampai habis hingga ketitisan terakhir..

tak cukup ker abang Uwais ..

sampai kesudu pun nak telan tu…acaner? haha….

pixel WW Gelagat adik abang makan aiskrim

15 Responses to “WW Gelagat adik abang makan aiskrim”

  1. lieyalatif says:

    ehh kire okey laa ni lizz..nak gak dieorg share2…kalo mia mija siap laaa….mau lepas tu sorang2 menjerit…hahahahahah….

    nampak sgt sara lagi rakus tu lizz….biase laa adik2 ni manje sikit kan…mesti nak lebih punye dari abangyer heheehehehe….mcm anak2 lieya jugak nieh…

  2. Kakzakie Purvit says:

    Nama pun budak Lizz. Mana tak suka airkrim. bagi dua mangkuk pun habis juga…

  3. cumilll je tgk dorang2 ni

  4. ummiross says:

    hehe..bila makan berebut-rebut ni, rasanya makin best lizz.

  5. mummydearie says:

    Oklah tu nak juga berkongsi walaupun sampai jegil2 mata. Kalau yang di sini jangan bermimpilah mereka nak main share-share!

  6. suri says:

    salam.alo..lo..comelnya action dua beradik ini. ha ingat pas makan ice ceram mesti minum air suam banyak-banyak tau ;)

  7. cik puan says:

    hahhaaa….comei je dowg ne..

  8. okje says:

    Bebudak kalau dapat eskerim mmg suka….gaduh mau kalau tak cukup…..kalau suh berkongsi lagilah…nk banyak sajer hehe

  9. syifa says:

    Bukan bdak je gini…org tua pun…klau kena share…sama je…lgi2 eskrim kan…lg laju…!

  10. roha says:

    tuu kira ok lizz..anak2 akak siap bergaduh tak mau berkongsi..siap cakap tak cukup kalau kongsi ermm boleh mcm tuu..:)

    amboi adik siap nak gigit tangan abang ye!! :)

  11. nza says:

    oklah tu adik n abang kongsi2 mkn aiskrim…yg pnting xgaduh….

  12. ajumohit says:

    suka sangat tengok gelagat adik beradik
    ni, klu mama dia ada sekali dh macam kakak dan adik2 pulak hehe

  13. nurbijen says:

    sekali sekala kongsi aiskrim.. baru tahu betapa nikmatnya makanan…
    Ok la tu, dua2 redho jer utk berkongsi :)
    mama tak join kongsi sama ke?

  14. Fiza Rahman says:

    So sweet. Siap jegil mata tak tahan tu ☺☺

  15. puan kutu says:

    mau jugak share ye walaupun ada adengan jelng2..biasalah budak2,satu mana cukup..sorg satu pun tak cukup..aiskrim mmg peberet depa..


Leave a Reply

Current day month ye@r *