wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

3 Feb

“Xin Nian Kuai Le!”

Author:lizz

happy new year Xin Nian Kuai Le!

“Xin Nian Kuai Le!” @ “Gong Xi Fa Cai!” pada semua  kawan2  warga tionghua semoga bergembira bersama keluarga…wah dimusim perayaan tahun baru china ni banyak betul family kiteorang dapat limau terutama sekali abang Uwais banyak dapat limau dapat dari sekolah sedap gak sekali sekala makan limau ni sempena cuti ni mummy  jadi surirumah sepenuh masa membasuh mengelap menjemur dan macam2 lagi termasuk menidurkan diri hehehee….itu biasa sembur febreez sana sini harum seluruh rumah hmmmmm tak lupa layan cerita Tiramisu best gak cerita ni tapi yang paling Best CJ7  tangkap nangis  kisah pengorbanan seorang Ayah terhadap anak lelakinyer yang sanggup kutip makanan dan kerja kuat semata nak hantar sekolah terbaik untuk melihat anaknya berjaya  sedih giler biler time ayah dier mati kat tapak pembinaan tapi tiba2 ayah dier hidup balik biler si CJ7 ni tolong hehehehe memang best la….

pixel Xin Nian Kuai Le!

One Response to ““Xin Nian Kuai Le!””

  1. daddy says:

    Rancangan tv raya cina ni boleh tahan gak..best2 cerita2 dia..walaupun cerita tu dah agak lama..tapi belum tgk lagi..hehe..so mcm tgk wayang free la ni..kebanyakannya movie sebelah malam..so mlm ni hopefully ada movie best..sebelum balik ke Perak seri Iskandar Esok…Mummy jgn lupa masak best2..hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *