instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

21 Sep

yeah hari sabtu

Author:lizz

yeah hari sabtu….

tengah buat aper uollsss…hehe sajerkan…

meh minum kopi sechawann   sruppppp sedap…

9846700245 1a04177281 yeah hari sabtu

tapi bukan mak hencik yang buat yek

hari tu boring dedi ajak klur berdating bawak anak-anak sekali yerkkk…hehe

maner boleh tinggal bebudak ni kemana sajer mesti ader anak…

lainla dulukan…

kalo agak2 malas bawak dierang tinggalkan jer umah makteh tak pun acik n umah ayum dierang

sekarang…

memang kemana jer memang hangkut dierang….

nak tinggalkan kat umah memang idokla  kan…

★★★ ★★★ 

Ni pulak makan-makan

ni lauk makan kat kedai siam area rumah yang paling sedap dan murah ko..

balik kerja malas nak masak…

terusla hala ke kedai siam sabila namanyer..

lauk ikan kembung 3 rasa ni sedap reganyer rm 4.50 jer tau..

9828059655 bdd1df003e yeah hari sabtu

 

 

rasa memang sedap sehingga ketulang…cukup sedap…9828133163 5d5c13afef yeah hari sabtu

lepastu lagi satu kiteorang oder kembong stim sajer  haritu temanyer makan ngan ikan kembung muahaha..

harganyer pun sama tau…rasa memang superb u

isi lembut kuah dia memang sedap hirup yang pasti ader hali

memang ratah gitu jer sedap……

eh tak makan nasik ker?…

makan maner boleh tak makan nikang gigil lak kang hehe

lupa lak nak amik gambo nasik..

lauk tu kita makan ngan telur dadar ngan tomyam campur

9847020025 eb52bf4fe8 yeah hari sabtu

timun cecah sambal belacan..

superb uollsss…

dah tu jer nak citer…

babai…

pixel yeah hari sabtu

7 Responses to “yeah hari sabtu”

  1. daddyziyyad says:

    hahahahah..1st time saya tgk menu tiga rasa & stim guna IKAN KEMBONG :) Boleh la saya try nanti

  2. el says:

    sllu ikan mahey2 je wat 3 rasa ngan stim
    ni dah jamin murah ikan kembong haha
    tema ikan kembung lah ritu eh hehe

  3. Mizz Aiza says:

    nampak sedap ikan kembung 3 rasa tu.. selamat berhujug minggu.. :D

  4. nza says:

    wow, xsangka rupanya ikan kembung boleh masam stim n 3 rasa…nmpk sgt2 sedap n menyelerakan..

    Suami akak pn sama lizz, kalau nk p seminar pn sanggup angkut ank2 trutama masa diaorg masih kecil…..katanya cr tu aja yg boleh eratkn hubungan kami…

  5. puan kutu says:

    ada jugak 3 rasa n stim guna ikan kembung ekk..selalunya pakai ikan beso2..terbaiklah kedai ni,harga pun murah..ikan kembung kira mahal gak la.hehe

  6. ajumohit says:

    sedapnya lizz, murah harga makanan tu, bukan main meriah menu lizz ni, pekena kopi kaww memang terangkat ;)

  7. wawa syaida says:

    kembong masak stim tu nampak sedap bangat…makan pulak dengan nasi panas….memang terangkat :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *